post

Resurs Bank har sitt opphav fra Resurs Finans som ble startet i Sverige på 80-tallet. Selskapet står bak tilbudet om produktfinansiering hos mer enn 25.000 butikker i hele Norden, men tilbyr i Norge også et tradisjonelt forbrukslån direkte til sluttkunde.

Banken tilbyr forbrukslån fra 10.000kr. Og opp til 300.000kr. Med en maksimal nedbetalingstid på 12 år. Den nominelle renten som tilbys ligger i intervallet 8,88% til 21,95% og som alltid vil det være resultatet av din kredittscore og din økonomiske situasjon som vil avgjøre hvilken rente banken vil tilby deg.

Etableringsgebyret på et forbrukslån hos Resurs Bank, varierer ut fra størrelsen på lånet, men ligger i intervallet 497kr. Til 950kr. Termingebyret varierer også med lånets størrelse, og ligger fra 29kr. Til 45kr, hvilket gjør at den effektive renten på lånet er relativt konkurransedyktig.

Eget refinansieringslån

Banken tilbyr også et dedikert lån for refinansiering av gamle forbrukslån og kredittkortgjeld. Lånet kan være fra 25.000kr. Og opp til 300.000kr., og ellers med omtrent samme betingelser som forbrukslånet. Ved refinansiering vil Resurs Bank være behjelpelig med innløsning av den gamle gjelden din, alt du trenger å gjøre er å sende banken en liste over lån som skal innløses, så tar de seg av resten.

Betalingsforsikring

Resurs Bank tilbyr en egen betalingsforsikring på både forbrukslån og refinansieringslån. Forsikringen vil dekke avdrag på lånet i inntil 12 måneder, ved arbeidsløshet eller sykdom. Forsikringen krever at du er medlem av Folketrygda, og det er en del begrensninger på når forsikringen dekker, så det anbefales å lese betingelsene nøye, før du eventuelt tegner en betalingsforsikring.

Betingelser for å få innvilget lån gjennom Resurs Bank

Banken stiller som krav at du er mellom 24 og 65 år gammel for å få innvilget lån, i tillegg til at du må ha en årlig, linket inntekt på minimum 200.00kr. I tillegg kan du selvsagt ikke ha registrerte betalingsanmerkninger, og du må være folkeregistrert i Norge (men det stilles ikke krav om at du må være norsk statsborger). Når det gjelder betaling av avdrag, krever Resurs Bank at det inngås en obligatorisk avtale om Avtalegiro, slik at avdraget blir trukket automatisk fra konto.